Oslobodite moć metala: Usluge precizne obrade metala

Naše usluge

Ove tehnike pružaju različite mogućnosti obrade metala, a njihov izbor zavisi od specifičnih zahteva proizvodnje, oblika i dimenzija radnih komada.

Struganje (Turning)

Ova tehnika koristi strugač, alat sa oštricom, koji se pokreće rotirajućim delom radnog komada. Struganje se obično koristi za obradu cilindričnih delova, poput osovina i cevi.

Glodanje (Milling)

Proces glodanja uključuje rotaciju alata sa oštricom kako bi se uklonili slojevi materijala sa površine radnog komada. Ova tehnika se često koristi za proizvodnju ravni, useka, slotova i drugih kompleksnih oblika.

Bušenje
(Drilling)

Bušenje uključuje upotrebu specijalnog alata, bušilice, za stvaranje rupa u metalu. Bušenje može biti jednostavno ili kompleksno, zavisno od potreba proizvodnje. Tu su i operacije zabušivanja, proširivanja i razvrtanja.

Profilisanje (Profiling)

Profilisanje uključuje oblikovanje metalnog radnog komada pomoću alata sa određenim oblikom. Ova tehnika se često koristi za proizvodnju delova sa složenim profilima.

Hoblovanje (Planing)

Ova tehnika se obično koristi za obradu većih površina metala. Hobla ima oštru oštricu koja uklanja materijal sa radnog komada, rezultirajući u ravnoj i glatkoj površini.

Brušenje (Grinding)

Brusenje se koristi za postizanje visokog stepena preciznosti i glatkoće na metalnim površinama. Brusilice se koriste za uklanjanje neravnina i finiširanje radnih komada.

Kontaktirajte nas još danas

Ako tražite pouzdanog proizvođača hidrauličkih komponenti koji nudi visok kvalitet, preciznost i prilagođena rešenja, PETROVIĆ-M je pravi izbor.
Kontaktirajte nas danas kako bismo razgovarali o vašim potrebama i pružili vam optimalno hidrauličko rešenje.

+381 62 276 232